Pensionatet vid världens ände (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Caminon (del 2)
Utgivningsdatum
2023-09-20
Upplaga
2
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177718383

Pensionatet vid världens ände E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-09-20

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
På den tusenåriga pilgrimsleden till Santiago de Compostela finns ett talesätt att den verkliga resan börjar när du har återvänt hem. Och precis så blir det för Emma.

Hon lämnar Caminon med förhoppningar om ett mer harmoniskt liv. Men hemma i Stockholm väntar ett oemotståndligt jobberbjudande och flera sms från Eric, amerikanen som ett par månader tidigare lämnat henne för en annan kvinna. Trots sina föresatser tackar Emma ja till det prestigefyllda jobbet och snart ser tillvaron helt annorlunda ut än hon tänkt sig.

En oväntad resa blir början på en negativ spiral som slungar Emma tillbaka ner i det mörker hon försökt lägga bakom sig. Hon ser ingen annan utväg än att återigen fly. Denna gång till en plats så nära, men ändå så fjärran att den kunde ha legat vid världens ände. Kan en tid på Fårö bli hennes räddning?

Pensionatet vid världens ände är den andra delen i Camilla Davidssons älskade Caminoserie, som sålt i en kvart miljon exemplar, och 2023 ges ut i reviderad upplaga, inför att femte delen släpps.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Davidsson