Överraska mig (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (314.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2018-09-10
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Pia Printz
ISBN
9789177719984

Överraska mig Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-10

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Personen du känner bäst kan ibland överraska dig mest! tio år har Sylvie och Dan varit ett par. De har ett mysigt hem, bra jobb, underbara tvillingflickor och de kommunicerar så självklart med varandra att de oftast avslutar varandras meningar. De vet allt om varandra och kunde helt enkelt inte vara lyckligare. Tills de på en läkarundersökning får höra att de båda har så perfekt fysik att de antagligen kommer att leva tills de blir hundra år. Vilket skulle innebära att de har 68 års äktenskap kvar?! Paniken slår till. Sylvie och Dan bestämmer sig för att hitta på små överraskningar för varandra, för att hålla relationen levande. Men under Projekt överraska mig allt från oväntade gåvor till restaurangdejter och udda fotograferingar staplas missförstånden på varandra med komiska följder. Gradvis förvandlas överraskningarna dock till chockerande upptäckter. Och när en skandal från det förflutna avslöjas, börjar de undra om de någonsin känt varandra på riktigt ..."Det här är Kinsella i högform. Det är stor humor och det är stor igenkänning." I Hyllan
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Överraska mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Superb uppläsare men mindre bra bok
    Kaffeläsaren, 18 september 2018

    Jag har läst ganska många böcker av Sophie Kinsella. En del har jag tyckt mer om och en del mindre. Överraska mig tillhör de böcker av författaren jag tyckte mindre om. Hade det inte varit för Ellen Jelineks uppläsning hade jag gett upp den. Den kändes bara tramsig och jobbig. Sylvie var ingen person som jag fattade tycke för heller, vilket säkert bidrog till mitt ogillande. Vill man läsa lättsmält och charmigt av författaren, finns det flera andra som är mycket bättre!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sophie Kinsella