Berättelsen om allt : 13,8 miljarder års historia (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2019-09-17
Förlag
Fri Tanke Förlag
ISBN
9789177738763

Berättelsen om allt : 13,8 miljarder års historia E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-09-17

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kan vi förändra vårt sätt att se på världen, universum och vår egen existens genom att betrakta helheten? Det här är Berättelsen om allt: från Big Bang till framtiden, via de första stjärnorna, jordens födelse, dinosaurierna, människans uppkomst, istider, jordbruk, månlandning och globalisering. De flesta historiker studerar avgränsade tidsperioder, specifika datum, individer och dokument. David Christian studerar i stället hela historien och tar med läsaren på en vild resa genom de 13,8 miljarder år som vi känner till som vår historia. Han fokuserar på milstolpar och belyser de dolda trådar som binder allt samman för att förklara varifrån vi kommer och vart vi är på väg. Med klargörande insikter i vårt universums ursprung, livets uppkomst och människans framväxt, ger Berättelsen om allt en helt ny förståelse för vår plats i kosmos.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Berättelsen om allt : 13,8 miljarder års historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skvallrets betydelse saknas...
    Lars Gustav Pekka, 5 maj 2019

    Ambitionen hos historiker att täcka in allt är berömvärd. Christian David lyckas ganska bra. Det är en sammanfattning som skulle bli ännu bättre om den innehöll en schematisk sammanställning av olika tidsepoker under 13,7 miljarder år i slutet av boken.

    Inte heller når David upp till Hararis nivå när det gäller sociala spel mellan grupper av människor under olika tidsepoker. Harari beskriver som exempel hur behovet av skvaller utvecklade språket hos Homo Sapiens - något som han natu... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Christian