Festens charmigaste tjej (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2018-10-10
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Mattsson, Kalle (form) / Palm, My (form)
Illustratör/Fotograf
My Palm
Dimensioner
10 x 230 x 160 mm
Vikt
385 g
SAB
Hci
ISBN
9789177750406
Festens charmigaste tjej (häftad)

Festens charmigaste tjej

av My Palm
(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-10-10
165
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Som läsare sugs man omedelbart in i My Palms svartvita, till synes anspråkslösa men i allt väsentligt effektiva tecknarstil. Elias Björkman i SvD

Hon tecknar till synes enkelt och naivistiskt, skapar starka uttryck med olika överdrifter huggtänder, stora ögon och berättelsen i all sin deppighet är fängslande nog att hålla kvar. I all svärta framstår livets viktigaste som självklart: vänskap. Det är den som betyder något, till sist. Samtalen, skratten, förtroligheten och en kopp te. Ulrika Stahre i Aftonbladet

My känner sig som en riktig loser. Allt för ofta finner hon sig själv raglande i för tunna strumpbyxor i snöslask mitt i natten. Hon har hånglat med ännu en tråkig kille, blivit fullast på festen och säljer sämst av alla på jobbet i callcentret. Hur gör man för att bli lyckad? Varför känns det som en skräck att gå på dejt? Måste man ligga med folk? Och varför känns allt så hopplöst?

I Festens charmigaste tjej berättar My Palm självbiografiskt om hur det är att växa upp som en del av den bespottade "millennial-generationen". Född med mobilen i hand och med ljusa löften om framtiden möter hon en dyster verklighet med trista killar och en arbetsmarknad marinerad i New Public Management. Det är en rolig och smärtsam bok om osäkerhet, skam, sex och den bästa vänskapen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Festens charmigaste tjej. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ung osäker kvinna
    Homer, 27 december 2018

    Väldigt mycket en ung kvinnas bekymmer och sociala osäkerhet. Kan nog vara bra för alla de som känner sig ensamma i likartade situationer, men knappast något av mer allmänt intresse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av My Palm

  • Det Grymma Svärdet 26

    Agnes Jakobsson, Caroline Sury, My Palm, Grace Wilson, Elias Ericsson

    Detta nummer av Det Grymma Svärdet är en renodlad serietidning.