Glaskroppar (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Svart melankoli (del 1)
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2019-05-17
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Jais-Nielsen, Eva (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789177750635
Glaskroppar (pocket)

Glaskroppar

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-05-17
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Glaskroppar Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En självmordsvåg sköljer över Sverige. Runt om i landet tar unga människor livet av sig på de mest makabra sätt. Det de har gemensamt är ett djupt intresse för enmansbandet Hunger. Simon lever sitt liv någonstans i samhällets periferi. Han tillbringar dagarna i sin nedgångna lägenhet på Söder i Stockholm med att skriva och ordna konserter.

Vikarierande kriminalkommissarien Jens Hurtig utreder de brutala självmorden. I de dödas ägo har man funnit gamla kassettband, hemmainspelade blandband från mitten av 1980-talet, som alla visar sig ha tillhört en och samma person. Vad har hon med de döda ungdomarna att göra?

Glaskroppar är en roman om dyrkan, vad konsten får oss att göra och hur långt vi är beredda att gå för att söka sanningen. Hösten 2019 släpps den efterlängtade andra delen i Erik Axl Sunds Melankolitrilogi. Nu finns den första delen, Glaskroppar, åter i pocket.

"Det är lysande och jag är än en gång djupt imponerad av Håkan Axlander Sundquist och Jerker Eriksson." Anders Wennberg, Gävle Dagblad

"En deckarresa väldigt olikt det mesta annat i genren. Måste läsas helt enkelt!" Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

"Erik Axl Sund utgör en viktig del av svensk litteratur just nu och får all annan kriminallitteratur att kännas intetsägande." Andrea Zackrisson, bibliophilia. se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Glaskroppar
 2. +
 3. Dockliv : grå melankoli

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dockliv : grå melankoli av Erik Axl Sund (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glaskroppar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Annorlunda, otäck och skruvad historia
  Tofflan, 27 april 2023

  Thrillern Glaskroppar av Erik Axl Sund, pseudonym för Jerker Eriksson och Håkan Axlander Sundquist, är den första delen i trilogin Melankoli. Tidigare har jag läst deras trilogi om Victoria Bergman. Den var mycket bra och mina förväntningar var höga.
  Omslaget hade länge fascinerat mig, även om jag väldigt sällan köper böcker - eller vin - på grund av utseendet på omslag eller etikett. Omslaget till boken är både annorlunda och otäckt. Det som finns innanför omslaget, mellan pärmarna, är o... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erik Axl Sund