Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: ett liv med krig och konfliktlösning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
359
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
217 x 145 x 28 mm
Vikt
512 g
SAB
Lz Mistura, Staffan de
ISBN
9789177751182
Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: ett liv med krig och konfliktlösning (inbunden)

Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: ett liv med krig och konfliktlösning

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-04-19
199
 • Finns i lager! Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Staffan de Mistura är mannen som haft några av världens svå raste medlaruppdrag. Han har en brokig bakgrund med både svenska och italienska rötter - och han återkommer ofta till vad denna bakgrund har betytt för honom och för hans möjlighet att förstå världens ledare.

I den här boken skildrar han sitt liv som internationell med lare och krishanterare. En merit lista som omfattar över 50 år och som spänner från konflikten på Cypern i 1960 -talets början, över Vietnamkriget och konvulsio nerna i Afghanistan, fram till det blodiga inbördeskriget i Syrien.

Följ med bakom kulisserna hos några av det senaste halvse klets mest omtalade ledare och personligheter, däribland mo der Teresa, Rysslands president Vladimir Putin, Syriens presi dent Bashar al -Assad och den turkiske ledaren Recep Tayyip Erdogan.

I Armbrytning med ondskan möter vi en värld av tuffa beslut, retoriska piskor, och strategiska silkesvantar. Men vi får också bevittna mänskliga möten med potential att förändra världen till det bättre.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: ett liv med krig och konfliktlösning
 2. +
 3. Det fallna imperiet : Ryssland och väst under Vladimir Putin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det fallna imperiet : Ryssland och väst under V... av Martin Kragh (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: ett liv med krig och konfliktlösning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Konsten att möte ondskan med humanism

  Viktig och aktuell bok om kampen för det goda när förtryck och krig härjar. Staffan är beundransvärd! Pedagogisk skildring av tillståndet i krigshärjade delar av världen i modern tid.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erik Ohlsson

 • Armbrytning med ondskan ? Staffan de Mistura : Ett liv med krig och konflikt

  Erik Ohlsson

  Staffan de Mistura är mannen som haft några av världens svå-raste medlaruppdrag. Han har en brokig bakgrund med både svenska och italienska rötter - och han återkommer ofta till vad denna bakgrund har betytt för honom och för hans möjlighet att fö...

 • Categorisation and formulation in risk management

  Peter Nilsson, Erik Ohlsson

  This book addresses three main issues. When creating risk documents for a project, the problems with categorization and formulation of risk statements appears. The book is focusing on categorization and formulation as a necessity for Experience ba...