Rätt ur jorden : handbok i självhushållning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2021-03-02
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Wickholm, Pär (form) / Granefelt, Lena (foto)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qe,Qd
ISBN
9789177751434

Rätt ur jorden : handbok i självhushållning

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-03-02
222
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Rätt ur jorden: Handbok i självhushållning ger grundläggande kunskaper och praktiska råd för hur du framgångsrikt odlar grönsaker för husbehov. Här finns allt du behöver veta om hur du bygger upp en god jord till hur du sår, sköter, skördar, bevarar och lagrar grödorna. Här finns också ett kapitel om gratismaten som växer i skog och mark, och en kalender som visar hur självhushållningsåret ser ut.

Rätt ur jorden gavs första gången ut 2014 och är redan en modern klassiker. Boken har uppdaterats och tryckts om ett antal gånger. Denna utgåva innehåller ett nyskrivet avsnitt om biokol, ett både odlingseffektivt och klimatpositivt jordförbättringsmedel.

Rätt ur jorden leder dig framåt i din strävan efter att bli självförsörjande på grönsaker. Oavsett om du odlar i storformat, på en villatomt, en kolonilott eller till och med på balkongen kan du få ett mättande och vitaminrikt tillskott till hushållet. Med Rätt ur jorden i handen kan du ta steget från förvirrad konsument till självförsörjande odlare och få giftfri mat, skönare fritid och ett rent samvete på köpet.

"Med hjälp av den här inspirerande, kunskapstäta boken lär du dig allt du behöver för att ta tillbaka makten över maten."
Ingalill Mosander, Aftonbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rätt ur jorden : handbok i självhushållning
 2. +
 3. Odla utan spade : lättskött & klimatsmart köksträdgård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Odla utan spade : lättskött & klimatsmart kökst... av Bella Linde, Lena Granefelt (häftad).

Köp båda 2 för 399 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rätt ur jorden : handbok i självhushållning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ord och inga visor
  P, 12 april 2021

  Fantastisk bok! Går rakt på sak, konkret och faktabaserad. Super med en årskalender i början och tydligt uppdelat innehåll. En enkel "uppslagsbok" vid hur-var-det-nu-igen-situationer.

 2. Inspirerande
  Johanna, 23 mars 2021

  Rekommenderas verkligen. Inspirerande och lätt att ta till sig. Fina bilder och bra tips. Ett måste för alla med självhushållningstankar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna