Allvarligt talat : livet, hur fan gör man? (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2022-07-15
Förlag
Ordfront förlag
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
145 g
SAB
D
ISBN
9789177752257
Allvarligt talat : livet, hur fan gör man? (pocket)

Allvarligt talat : livet, hur fan gör man?

Pocket Svenska, 2022-07-15
75
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bob Hansson har länge svarat på frågor i Allvarligt talat i P1 i Sveriges radio och hans program är omåttligt populära. Kanske beror det på hans öppna svar som får lyssnaren att blicka inåt och se hur vi ofta bär svaren inom oss.

I boken Allvarligt talat. Livet, hur fan gör man? har Bob Hansson gjort ett urval från sina radioprogram. Det är svar på frågor som läsarna har ställt men förstås också frågor som Bob ibland ställt sig själv.

Resultatet är en bok som likt en god vän, hjälper till att vrida och vända på frågorna vi alla har inom oss. Som varför lycka och ängslan så ofta hänger ihop? Eller varför man måste vara där allt händer? Eller vad som är motsatsen till evigheten?

Allvarligt talat är en varm bok som hjälper oss att tackla oss själva och omvärlden. För är det något vi alla håller på och undersöker hela tiden så är det just detta: Livet, hur fan gör man egentligen?

"Bob Hansson är trovärdig och värd att lyssna på även när han säger sådant vi kanske redan visste eller just därför, förmodligen för att han alltid verkar genuint nyfiken och talar till frågeställarna (och läsarna av den här boken) som medmänniskor." BTJ, David Björklund

"Du vet när en är en ynk som fryser som satan, tycker livet är lite piss och en lägger sig under ett täcke och tre filtar och bara kapitulerar och tar hand om sig själv? Kanske någon snäll typ till och med kommer med te? DEN känslan ger dessa texter. Kapitulation för att livet är lika med rasrisk. Livet är fan inte enkelt men det här är en tröstebok att plocka fram för att stötta både sig själv och andra. Och trots att det bara är ord känns det lite enklare med just dessa ord. Jag brukar inte vilja riva ut sidor ur böcker men den här boken ber nästan om det. Jag vill sätta upp texter på kylskåpet så jag kommer ihåg att jag redan passar in. Du ingår redan. Som Bob skriver. Betyg: 5/5" Bokmums, bokblogg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allvarligt talat : livet, hur fan gör man?
  2. +
  3. Tankar för dagen : manual för ett snällare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar för dagen : manual för ett snällare liv av Bob Hansson (pocket).

Köp båda 2 för 144 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bob Hansson