Överlev katastrofen : effektiv prepping för alla (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Thunfors, Eric (form)
Dimensioner
180 x 110 x 13 mm
Vikt
112 g
SAB
Rbo
ISBN
9789177752264
Överlev katastrofen : effektiv prepping för alla (pocket)

Överlev katastrofen : effektiv prepping för alla

Pocket,  Svenska, 2022-04-20
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Överlev katastrofen : effektiv prepping för alla Kan levereras innan julafton
Ny uppdaterad utgåva!

Skulle du överleva en katastrof? Går det att förbereda sig på pandemier, bränder, naturkatastrofer, krig eller rentav en zombieapokalyps utan att bli en galen prepper som sitter och trycker i ensamhet med ett hagelgevär? Såklart det går!

I Överlev katastrofen Effektiv prepping för alla djupdyker zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer i vad vi faktiskt kan göra för att öka våra chanser att överleva när en katastrof eller bara något helt oväntat inträffar. Utifrån forskning och intervjuer med experter tar han upp ämnen som kroppens behov, riskhantering, möjliga hot i det moderna samhället, myter kring katastrofhantering såväl som praktiska tips för hur man kan träna upp överlevnadsförmågorna själv eller tillsammans med andra.

Överlev katastrofen är den första svenska populärvetenskapliga boken på temat som inte bara handlar om överlevnadstekniker och bush craft utan som också fokuserar på hur människan fungerar och vad vi kan göra för att öka våra chanser att överleva det oväntade. Med zombiehotet som humoristisk inramning berättar Geijer om hur du blir en överlevare, inte genom att försöka förvandla dig till en Rambo-typ utan genom att förändra ditt vardagsliv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Överlev katastrofen : effektiv prepping för alla
  2. +
  3. Din hälsa sitter i munnen : 101 frågor och svar om munhälsa och kopplingen mellan vetenskap, folksjukdomar och ett långt och friskt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Din hälsa sitter i munnen : 101 frågor och svar... av Björn Klinge, Pamela Andersson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Herman Geijer