Rösten : så talar den till oss (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Ceken, Michael (form)
Dimensioner
195 x 141 x 20 mm
Vikt
394 g
SAB
F.063,Vjj
ISBN
9789177753193

Rösten : så talar den till oss

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2024-01-15
229
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En röst säger mer än tusen ord. Med rösten kan vi ta plats eller gömma oss, lugna eller provocera, övertyga eller väcka tvivel. Och även om din är röst lika personlig som ett fingeravtryck är den ingenting du bara har. Precis som en muskel går den att träna upp!

I denna allomfattande röstbibel får du lära dig allt ifrån vad som är viktigt att tänka på när du pratar inför grupp, till hur du kan använda rösten för att leda, föra känsliga samtal eller hitta ditt civilkurage. I ett trettiotal övningar får du dessutom hjälp av Dramatens egen röstpedagog för att få fatt i andning, stöd, klang och artikulation.

Du får också följa med på en resa genom röstens historia från det antika Greklands retoriker via gormande diktatorer, käcka 50-talsfilmröster och fram till idag.

"Det här är som en röstbibel. ( ) Den har allting." Monica Lindgren boktipsar i SVT:s Go kväll
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rösten : så talar den till oss
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rösten : så talar den till oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättsam introduktion
  Anni, 16 februari 2024

  Jag hade tyvärr inte alls förstått att boken riktar sig till personer som inte har några som helst förkunskaper i ämnet, utan trodde att den riktade sig till vuxna med stort intresse för rösten och logopediska spörsmål. För mig var den därför en stor besvikelse.
  Däremot skulle jag kunna tänka mig att den kan passa bra som en lättsam introduktion i ämnet. Uppskattningsvis från 12-15 år. Trevligt språk med vissa riktigt fina formuleringar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Rösten

  Ewamaria Roos, Ewa Thorslund

  En röst säger mer än tusen ord. Med rösten kan vi ta plats eller gömma oss, lugna eller provocera, övertyga eller väcka tvivel. Och även om din är röst lika personlig som ett fingeravtryck är den ingenting du bara ?har?. Precis som en muskel går d...