Blåmusslor : en kokbok för framtiden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-09-15
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Jais-Nielsen, Eva (form) / André, Tintin (foto) / André, Nicholas (foto)
Dimensioner
23 x 224 x 195 mm
Vikt
565 g
SAB
Qca
ISBN
9789177753209

Blåmusslor : en kokbok för framtiden

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-15
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Musslor är nyttiga, goda, prisvärda, enkla och snabba att tillaga, de gifter sig med oändligt många smaker och bäst av allt - de är miljövänliga! Att odlade blåmusslor kan räknas in bland våra mest hållbara råvaror är en av många anledningar till att det behövs en kokbok om denna fina, proteinrika mollusk.

Med den här boken vill Tintin André öka vår medvetenhet om hållbar mat från havet och inspirera fler att upptäcka musslor som både en närodlad delikatess och vardagsmat. Recepten tilllämpar tillagningsmetoder med inspiration från världens olika kök. Boken går också igenom hur man förvarar och tillagar musslor och vilka drycker som passar till. Den ger vidare en bakgrund till hur musselätandet ser ut i Europa och hur musslor lever, utvecklas och odlas - till exempel i marina kolonilotter i Göteborg och Helsingborg.

"Musslor är inte bara goda utan också nyttiga, miljövänliga och billiga. Låt dig lockas med av nya smaker & härliga recept i Tintin Andrés första bok: Blåmusslor - En kokbok för framtiden." Allers, Sandra Palmqvist
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blåmusslor : en kokbok för framtiden
 2. +
 3. Kålkokbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kålkokbok av Pelle Bergström, Victoria Nordström, Martin Nordin (kartonnage).

Köp båda 2 för 473 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blåmusslor : en kokbok för framtiden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Köp den!
  Maria Koliopanos-panos, 19 november 2023

  Elegant bok med intressant läsning och information och mycket roligt att bekanta mig med en för mig ny råvara. Gillar recepten och variationen i dem. Ett julklappstips!

 2. Fantastiskt
  Timothy Collins, 4 oktober 2023

  Intressant information med fantastiska enkla recept. Det är både en kokbok och soffbord att läsa. Kan rekommendera denna fantastiska bok.

Visa alla 2 recensioner