Världens viktigaste samtal : en handbok till föräldrar om tonåringar och sex (häftad) NY
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2024-04-17
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
SAB
Vnd
ISBN
9789177753599

Världens viktigaste samtal : en handbok till föräldrar om tonåringar och sex

Häftad,  Svenska, 2024-04-17
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur pratar man med unga om sex och relationer? På ett hoppingivande sätt öppnar sexualupplysaren Nathalie Simonsson dörrarna till allt vi inte vågar prata om och visar hur du kan hjälpa ditt barn att tycka om sig själv, ha hälsosamma relationer och utveckla en trygg relation till sex.

Världens viktigaste samtal är en inspirerande och kunnig föräldrahandbok om livets första förälskelser, ja- och nej-känslor, utseendeideal och lust. Det handlar om hur man kan närma sig svåra ämnen som porr, samtycke och gränssättning och vad föräldrar behöver veta om unga, kärlek och sex. Allra mest handlar det om hur du som vuxen kan vara ett stöd. Hur du startar samtal, bygger förtroende och fyller på med det som stärker.

Boken ges ut i samarbete med RFSU och bygger på forskning och samtal med experter. Frågeställningarna kommer från föräldrar och råden utgår från vad tonåringar själva säger att de behöver för att må bra.

"Boken är briljant och mycket bra skriven för föräldrar som vill stötta ungdomar i att få hälsosamma relationer, god sexuell självkänsla, hantera utseendeideal och kunna sätta gränser kring sin kropp. Helhetsbetyg: 5 av 5." BTJ, Therese Nordholm
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Världens viktigaste samtal : en handbok till föräldrar om tonåringar och sex
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nathalie Simonsson