Buffésex : det nya sättet att ligga som ändrar allt (inbunden) NY
På topplistor
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2024-05-03
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
217 x 142 x 22 mm
Vikt
467 g
SAB
Vnd
ISBN
9789177754077

Buffésex : det nya sättet att ligga som ändrar allt

Inbunden,  Svenska, 2024-05-03
249
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
De flesta som söker hjälp med sitt sexliv eller funderar på vad mer som skulle kunna vara möjligt kring sex har sin egen unika kombination av längtan och svårigheter. Tänk om det fanns en enda enkel lösning som funkar på allihop? Och som dessutom är rolig, sexig, nytänkande, spännande och het?

Buffésex är konceptet där vårt undermedvetna manus för hur sex ska gå till uppmärksammas, ifrågasätts och byts ut mot nya sätt att närma sig kåthet, intimitet och lust. Genom att sluta trerättersknulla , det vill säga hamna i en slentrianspiral av slarvigt förspel, rutinmässigt samlag och lite halvhjärtat eftergos, dukar sexinspiratören Marika Smith upp en stor härlig buffé av sexiga lekar och övningar att inspireras av. Inte bara blir sexlivet mer varierat, njutningsfokuserat, kommunikativt och kravlöst, det underlättar också för själva lusten att flöda, för att inte tala om de härliga samtalen om sex som ju är grunden för all passion.

Det här är en bok för dig som vill ta ett nytt grepp om sex, upptäcka vad DU gillar och hur du kan förmedla det till andra. Vad som är möjligt bortom det invanda, och vad som händer när du delar upp sexet i mindre bitar och pusslar ihop dem precis så som det passar just dig, just nu.

Och kanske är det inte bara sex som kan bli en buffé, utan andra områden i livet också?

"Boken innefattar genomtänkta, konkreta råd för olika konstellationer och situationer. Den är välskriven med ett humoristiskt språk och en genuin vilja att hjälpa. Från solosex till orgie, denna lysande bok har något för alla läsare. Helhetsbetyg: 5 av 5." BTJ, Emma Moritz
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Buffésex : det nya sättet att ligga som ändrar allt
  2. +
  3. Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lyckli... av Anneli Påmark, Carl Österberg (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marika Smith

  • Buffésex ? Det nya sättet att ligga som förändrar ALLT

    Marika Smith

    De flesta som söker hjälp med sitt sexliv eller funderar på vad mer som skulle kunna vara möjligt kring sex har sin egen unika kombination av längtan och svårigheter. Tänk om det fanns en enda enkel lösning som funkar på allihop? Och som dessutom ...