Likspett (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (215.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sten Wall-deckare (del 22)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2017-08-02
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177790129
Likspett (ljudbok)

Likspett Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-08-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Än en gång drabbas Staden av en serie till synes oförklarliga brott som den rutinerade kommissarien Sten Wall ställs inför under några heta sommarveckor. Vem är det som plötsligt är ute efter personer med anknytning till Cykelklubben Hök? Och varför? Lika förbryllande är valet av det uråldriga redskapet likspett som mordvapen.

Gåtan kompliceras ytterligare av de mystiska clowner som dyker upp som från ingenstans och halvt skrämmer livet ur folk i Staden. Sten Wall och hans kolleger får anledning att fråga sig om det finns ett samband mellan clownterrorn och det dödliga hat som riktar sig mot medlemmar i cykelföreningen.

Likspett är den tjugofjärde deckaren i vilken Sten Wall innehar huvudrollen. Böckerna om den egensinnige och medkännande kommissarien i den fiktiva Staden har blivit oerhört populära. Wall debuterade 1981 i Gråt i mörker och har sedan dess erövrat en stor krets av läsare i olika åldrar.

Björn Hellberg är författare och journalist med en häpnadsväckande produktivitet alltsedan han började publicera sig i tidningar och tidskrifter för snart sextio år sedan. Björn, som är bosatt i barndomshemmet i Laholm tillsammans med hustrun Inger, är också en välbekant radio- och tv-profil samt en av världens främsta tennisexperter. Han har bland annat bevakat Wimbledon varje år sedan 1967 utan en missad dag och skrivit ett 25-tal fackböcker om sporten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Hellberg