PMS! Få hjälp med KBT (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2018-01-04
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
210 x 150 x 19 mm
Vikt
307 g
SAB
Vlbdö
ISBN
9789177791003

PMS! Få hjälp med KBT

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-01-04
204
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Var tredje kvinna i fertil ålder mår riktigt dåligt dagarna före mens. För vissa kan det vara så länge som upp till två veckor. En del vill skälla ut kollegan, säga sanningen till väninnan eller skiljas från sin partner. Och en del gör alla dessa tre saker för att sedan ångra sig bittert när mensen väl kommer. Det skämtas ofta om pms, men för de som är drabbade är det långt ifrån ett skämt. Trots de allvarliga konsekvenserna för kvinnor med pms upplever många att de inte blir tagna på allvar inom vården, och än så länge erbjuds endast hormonella behandlingar eller antidepressiv medicinering. Samtidigt blir inte alla hjälpta och fortsätter att lida, månad efter månad, år efter år. Men så behöver det inte vara! Ny forskning visar att kognitiv beteendeterapi (KBT) är en effektiv metod för behandling av pms. Pms orsakas av hormoner som förutom att påverka oss fysiskt, påverkar våra tankar och känslor och i slutändan hur vi beter oss. På så sätt kan KBT, även om det inte förändrar din hormonkänslighet, hjälpa dig att må bättre. I PMS! Få hjälp med KBT förklarar författarna på ett lättförståeligt sätt vad pms är och framförallt hur pms kan hanteras med hjälp av KBT. Genom olika övningar och fallexempel får du lära dig att minska negativa tankar, känslosvängningar och konflikter i relationer så att du mår bättre under hela månaden!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. PMS! Få hjälp med KBT
  2. +
  3. Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker ... av Annika Bevington (inbunden).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av PMS! Få hjälp med KBT. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Heja PMS
    Christina, 28 november 2018

    Superbra bok både för de som är mitt i skiten och för mig som kan blicka tillbaka och hitta svar på problemet. Alla tonårsflickor, kvinnor, mammor ska genast köpa ett ex och bli klokare.

Visa alla 1 recensioner