Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ewert Oswald Truut (del 4)
Utgivningsdatum
2018-01-15
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177792475

Se till mig som liten är E-bok

(9 röster)
E-bok,  Svenska, 2018-01-15

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En sommarfredag i Stockholm: Ewert Truut är nära att bli skjuten av en desperat tonårsflicka. När hon avväpnats och förts till sjukhus visar det sig att någon skurit av hennes tunga.

Något dygn senare blir en av Ewerts vänner brutalt mördad och verkligheten vänds upp och ner, inte minst när det visar sig att det finns en koppling mellan flickan och hans vän.

När Ewert börjar nysta i trådarna dras han in i en ljusskygg härva av prostitution, människohandel och barnarov. Han hotas till livet och känner också ett tryck från höga polischefer som vill lägga locket på utredningen. Vilka krafter slåss han mot? Vem, eller vilka, försöker tysta honom?

Samtidigt drabbas hans nära och kära av andra kriser och Ewert Truut får anledning att ompröva sina fördomar och tänka på hur mycket livet är värt.

Den buttre och tjurige men innerst inne kärleksfulle kommissarien Ewert Truut har på kort tid blivit läsarnas favorit. Se till mig som liten är är den tredje boken på Lind & Co i serien om Truut och hans medarbetare Carolina Herrera och Måns Schmidt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dag Öhrlund