Utan att släppa taget (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (114.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rehnberg & Rudberg (del 3)
Inläsare
Denise Rudberg, Hugo Rehnberg
Utgivningsdatum
2017-11-28
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177792789

Utan att släppa taget Ljudbok

(31 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-28

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Agnes ska för första gången sedan skilsmässan fira jul utan sin älskade dotter. Efter viss vånda och delvis lockad av en gammal ungdomskärlek som hon aldrig lyckats komma över bestämmer hon sig för att tacka ja till ett julfirande med det gamla kompisgänget från gymnasiet.

Att Simon ska få en fridfull högtid verkar inte särskilt troligt. Hans flickvän är dödstrött på honom, försöket att skapa nästa stora IT-succé verkar kapsejsa och till råga på allt har han lånat en stor summa pengar av helt fel person. Att tillbringa helgen med de gamla vännerna står inte högst upp på hans önskelista, men kanske kan någon av dem hjälpa honom.

Julfirandet ska gå av stapeln på en anrik släktgård i Sörmland men blir inte som någon har tänkt sig. Väl förborgade hemligheter stiger till ytan, gamla konflikter blossar upp och en oväntad gäst väcker minnet av en 20 år gammal tragedi, vilket gör julhelgen mer känslosam än någon väntat sig. Men vännerna upptäcker också hur mycket de saknat den innerliga gemenskap de en gång delade.

Utan att släppa taget är en underhållande relationsroman där jakt, sex, sällskapslekar och spritindränkta nätter leder till såväl dråpligheter som tårfyllda samtal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Utan att släppa taget. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ok
    Maria, 11 november 2023

    Lite jobbigt med två uppläsare med helt olika sätt att läsa. Påverkade helhetsbetyget

  2. Intressant
    -, 29 oktober 2022

    Oväntade händelser ur livet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna