Spårlöst (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (180.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nick Johansson och Klara Pil (del 2)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2018-08-28
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177793083

Spårlöst Ljudbok

(100 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-28

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del 2: Nick Johansson och Klara Pil.

En kvinna försvinner spårlöst efter en utekväll i centrala Stockholm. Kriminalkommissarie Nick Johansson och hans kollega Klara Pil försöker febrilt hitta kvinnan innan det är för sent. Misstankarna riktas mot hennes man, men när ytterligare en kvinna försvinner sätts hela utredningsgruppen under hård press. Mitt under den halsbrytande jakten dyker ytterligare en person upp som får Nick att ifrågasätta sitt privatliv. Men hans fokus måste ändras för att kunna lösa fallet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Spårlöst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Förvirrat!
    -, 11 juli 2023

    Man undrar om fröken Luxemburg varit berusad när hon skrivit böckerna eftersom hon inte själv verkar minnas vad hon skrivit vare sig i boken före, eller för den delen bara några kapitel tidigare. Vad värre är, har ingen korrekturläsare/förläggare/inläsare reagerat på alla dessa sakfel som jag som läsare (lyssnare) inte är ensam om att ha uppmärksammat? Mycket märkligt!

  2. Onda brott
    -, 11 april 2023

    I två tredjedelar av boken får vi följa otäcka beskrivningar av hur vackra en del kvinnor får sätta livet till efter att deras utseenden blivit förstörda på de mest bestialiska sätt man kan tänka sig. Sedan vänder det precis som i den första delen av serien; vi får små pusselbitar som pekar åt ett visst håll och det blir fart över det hela. Spännande och bra; fina personporträtt. Saker som hände i första delen blir omnämnda igen så att vi får ett helhetsperspektiv. Välskrivet och bra, klart läsvärd.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lotta Luxenburg