Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 9)
Utgivningsdatum
2018-05-28
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177794066
Silfverbielke 9 Kejsaren (e-bok)

Silfverbielke 9 Kejsaren E-bok

(16 röster)  |  Läs 5 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-05-28

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Del 9: Silfverbielke.

Livet börjar äntligen att arta sig igen för psykopaten Christopher Silfverbielke. Han har lyckats att ta sig från tillvaron som gigolo till en äldre amerikansk mångmiljonärska. Men han behöver fortfarande pengar och genomför därför sin mest ondskefulla idé hittills.

Den numera slitne kommissarien Jacob Colt bestämmer sig för att det enda sättet att stoppa Silfverbielke är att döda honom. Tillsammans med Hector Venderaz sätter han planen i verket. På en ö i Stilla havet drabbar de samman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Silfverbielke 9 Kejsaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dålig
  -, 8 oktober 2023

  Bra uppläsare, de tre första böckerna var bra. Resten blev bara sämre o sämre.

 2. Dålig
  Eva Hellman, 14 augusti 2018

  Verkar som författarna har skrivit allt som finns att säga om honom. Denna boken var inget speciellt, upprepning av dom tidigare böckerna. Dessutom är boken väldigt kort.

 3. Urvattnat
  Hjördis Hansson, 9 juli 2018

  Blev mycket besviken på denna intetsägande uppföljare. Fylld av schabloner utan riktig bäring gällande innehåll, mestadels fylld av råa scener, uppradade på varandra. Nej, denna del var bara ett sätt att ytterligare vrida ur en redan urvriden trasa!

 4. Snopet slut
  Håkan , 11 juni 2018

  Mycket sämre än tidigare böcker i serien. Den känns som ett stressat hafsverk i syfte att avsluta karaktären silverbielke. Lite trist.

 5. Han e kung
  Lindgren, 11 juni 2018

  Hela serien är grym.. rekommenderar dessa starkt. Streckläser dessa böcker så fort dom kommer ut. Bara att ladda hem första boken.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna