Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Helen Grace (del 5)
Utgivningsdatum
2018-04-27
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Lena Kamhed
ISBN
9789177794141
Nu i ro slumra in  (e-bok)

Nu i ro slumra in E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-04-27

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När en man hittas strypt på en av Southamptons mest ökända sexklubbar får kriminalkommissarie Helen Grace en obehaglig överraskning. Offret för det brutala mordet visar sig vara en man hon känner han är en del av hennes mörka, hemliga dubbelliv.

Helen gör allt för att hitta den sadistiska mördaren och skipa rättvisa åt sin vän. Men mördaren har dolt sina spår ytterst skickligt och ledtrådarna är få. Samtidigt rasar en bitter maktkamp på polisstationen, där Helens medarbetare försöker spela ut varandra.

Så inträffar ännu ett mord, utfört med samma bestialiska precision och grymhet. Nu råder det inte längre någon tvekan: mördaren attackerar personer ur Helens hemliga liv. Allt är på väg att raseras och hon ställs inför ett till synes olösligt dilemma. Hur ska hon fånga mördaren utan att avslöja sig själv?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nu i ro slumra in . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ikke den mest spennende boken
    Buster, 17 november 2018

    Ikke den mest spennende boken jeg har lest: Det var ikke en bok som gjorde at man bare måtte lese videre. Deler av innholdet var også litt klisjeaktig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av M J Arlidge