De kallar mig Solvallamördaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (230.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martin Wallström
Utgivningsdatum
2018-01-31
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177794295
De kallar mig Solvallamördaren (ljudbok)

De kallar mig Solvallamördaren Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-31

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Jag vill berätta hur jag gick från att vara ett oskyldigt barn till att bli dubbelmördare. Samtidigt vill jag berätta att det finns en väg ut, hur djupt i skiten man än sitter."

I ett slitet miljonprogramsområde i förorten Jordbro, söder om Stockholm, växer Janne Raninen upp. En dag blir han vittne till att hans mamma brutalt misshandlas av sin partner i hemmet. För att ta sig ur misären börjar Janne snatta och göra inbrott. Snart eskalerar det till langning, rån och slutligen mord.

Inget döljs eller förskönas i självbiografin De kallar mig Solvallamördaren. Janne berättar både om det omtalade dådet på travbanan, som han begick som 20-åring, och mordet på hans barndomsvän, som skedde i efterdyningarna av det spektakulära Arlandarånet. Boken ger en skrämmande och fascinerande inblick i den kriminella världen. Janne berättar också om sin roll i den beryktade hiphopgruppen Kartellen, om livet bakom murarna och om vägen tillbaka till ett liv i frihet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De kallar mig Solvallamördaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow!
    Tessi, 14 augusti 2018

    Helt uppslukad av boken! Lyssnade varje möjlig minut i 3 dagar. Vill bara ha en fortsättning. Höra mer!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna