Bara en dotter: En sann historia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (151.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2018-07-16
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177794837
Bara en dotter: En sann historia (ljudbok)

Bara en dotter: En sann historia Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-07-16

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Redan vid födseln är Sarita Skagnes en besvikelse. Hon blir den tredje dottern i familjen, men hennes pappa hade sett fram emot att få en son. I sin frustration försöker han att döda henne. Sarita lämnas bort och istället adopterar föräldrarna en pojke. Familjen flyttar därefter från Indien till Norge - utan Sarita. Hon lämnas kvar för att arbeta som tjänare hos släktingar i hemlandet. I praktiken blir Sarita en slav.

Som 16-åring återförenas hon med sin familj i Norge. Miljöombytet förändrar inget, hon fortsätter att vara ett offer i ett mansdominerat hem. Med livet som insats utmanar Sarita sin släkt och dess traditioner, och allt ställs på sin spets när hon träffar en norsk man som hon vill gifta sig med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bara en dotter: En sann historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ofattbart
  -, 7 februari 2020

  En fängslande berättelse om en dotter som får sitt liv söndertrasat. Men som bevisar att det går att resa sig efteråt.. kanon bra bok..

 2. Tankeväckande
  Lena Kristina Gustafsson, 7 september 2018

  Man kan inte förstå att en människa kan klara av att bli en riktigt fungerande människa efter sådana upplevelser som Sarita fått utstå av både föräldrar och syskon.
  Mycket läsvärd och tankeväckande

Visa alla 2 recensioner