Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Suzanne Eriks (del 1)
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2018-08-03
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
215 x 145 x 30 mm
Vikt
598 g
SAB
Hc
ISBN
9789177796459
Domaren (inbunden)

Domaren

(21 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-08-03
219
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Suzanne Eriks är respekterad domare i tingsrätten. Men hon är också psykopat. Suzanne skipar dödlig rättvisa mot en kvinna som förskingrat miljoner från en organisation som hjälper svältande barn i världen. Hennes vän Jessica är präst, en trasig själ som dämpar sin ångest med mat och alkohol. När mannen som en gång kränkte och utnyttjade henne utnämns till professor och hyllas, bestämmer sig Jessica för att hämnas.
Väninnorna börjar misstänka varandra och snart avslöjas sanningar över ett middagsbord, vilket blir början på ett skrämmande samarbete.
Suzanne och Jessica bestämmer sig för att tillsammans städa upp bland onda människor som världen inte behöver.

Domaren är första delen i en serie där vi får följa Suzanne och hennes väninna Jessica då de skipar rättvisa efter lagar de själva skapar.

DAG ÖHRLUND, tidigare mest känd för succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf. Öhrlund har också skrivit fyra kriminalromaner om den buttre och tjurige kommissarien Ewert Truut, som på kort tid blev en läsarfavorit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Domaren
 2. +
 3. Den yttersta rättvisan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den yttersta rättvisan av Dag Öhrlund (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Domaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande bok med slarvigt slut
  S., 17 januari 2019

  Jag har läst samtliga böcker med Silfverbielke och denna är skriven i samma stil, fast med en kvinnlig huvudkaraktär. Synd att den som flera av Silfverbielke-böckerna tappar all logik efter 2/3-delar av boken.

  ***SPOILER ALERT!!!***

  Delen då Sirkka-Lisa attackerades störde mig något så kopiöst. Det logiska för henne hade naturligtvis varit att anmäla övergreppet och berättat om sms:en ifrån "Mats", vilket hade resulterat i påhälsning av konstaplar (hos Mats) bara någon dag ... Läs hela recensionen

 2. Tyvärr...
  Fiona, 14 september 2018

  Ledsen, men jag känner bara ett blekt "jaha" efter att ha läst ut boken. Den var lätt att lägga ifrån sig mellan varven, vilket jag inte brukar göra inför en bra bok. Innehållet kändes inte heller helt trovärdigt. Men jag hade nog lite för höga förväntningar efter att ha läst hans tidigare böcker.

 3. Blek kopia
  Bokmalen, 27 augusti 2018

  Nej tyvärr, inget som jag rekommenderar. En blek kopia av Silfverbielke, där prästen och domaren tar livet av folk som inte faller dem i smaken eller som utgör något hinder i deras liv.
  En allt för tunn story, utan spets och finess.

 4. Seg uppföljare till Silfverbielke och Truut
  The Judge, 23 augusti 2018

  Jag såg med stort intresse fram emot Dag Öhlunds nya bok efter att ha läst böckerna om Silfverbielke och Truut. Tyvärr uppfylldes inte mina förväntningar som var högt ställda inför en ny bokserie trots Silfverbielkeseriens allt tunnare och tunnare stories. Första halvan av boken var plågsamt seg och visst, plattformen behöver sättas med de nya karaktärerna etc, men det var trögt och tråkigt. Sedan tog allt fart och huvudkaraktärerna tog livet av folk till höger och vänster på ett ganska kryst... Läs hela recensionen

 5. Dag Öhrlund har gjort det igen
  Per-Allan Evald Persson, 20 augusti 2018

  En kvinnlig Silverbielke som jag sträckläste. Nu väntar jag på del 2 och nästa bok om Truth. Dag har ett koncept som är näst intill oslagbart

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Dag Öhrlund