Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2019-01-22
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Jan Wibom
Originaltitel
Prepper's Long-Term Survival Guide. Food, Shelter, Security
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 145 x 15 mm
Vikt
358 g
SAB
Rbo
ISBN
9789177797296
Prepparens guide : överlev på lång sikt (inbunden)

Prepparens guide : överlev på lång sikt

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-01-22
179
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Beredskap för en naturkatastrof eller andra tillfälliga nödlägen kommer inte att hålla dig vid liv under en pandemi, kraftnätskollaps eller annan djup kris. Myndighetsbroschyrer och andra prepperböcker fokuserar ofta på att hålla ut i några få dagar.
Prepparens guide är däremot en heltäckande steg för steg-guide till överlevnad med egna resurser, även lång tid efter det att en katastrof inträffat.
Lär dig rena vatten och skapa matförråd, och ta del av viktiga råd som att skaffa portabla solpaneler. Här finns förslag på hur man hanterar problem och utmaningar som uppstår när inget återgår till det normala på veckor, månader eller till och med år. Boken är en bibel för den som vill överleva när det som inte får hända inträffar.

JIM COBB har skrivit en rad böcker om prepping. Han är redaktör på survivalweekly.com, verksam som frilansskribent och driver en konsultfirma. Cobb bor i en befäst bunker i övre mellanvästern i USA.

"Jim Cobb har snabbt etablerat sig som en ledande auktoritet på prepping och överlevnad. Gång på gång har han visat att han kan sina saker och framför allt att han kan förmedla sin kunskap till läsarna."
Scott B. Williams, författare

"Bland preppare finns det många som bara snackar. Jim Cobb är en av få som går från ord till handling."
Creek Stewart, överlevnadsexpert och författare

"Om du menar allvar med prepping ska du söka seriösa råd. Leta upp experter som inte vill pracka på dig någon religiös eller politisk dogm, experter som är superfokuserade på det som fungerar. Jim Cobb är en sådan."
Mike Mullin, författare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Prepparens guide : överlev på lång sikt
 2. +
 3. Krishandboken : allt du behöver för att klara dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Krishandboken : allt du behöver för att klara dig av Niklas Kämpargård (inbunden).

Köp båda 2 för 443 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Prepparens guide : överlev på lång sikt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Över levnad
  Benny Sven Boshag, 11 september 2019

  Bra och erfaren preppers kanske lite mer för Amerika pga mycket olika sorters vapen beskrivningar för Sveriges del men för övrigt välskriven.

 2. Duger endast som fnöske vid en krissituation
  Axel Svensson (Stockholm), 15 augusti 2019

  En besvikelse. Mer eller mindre en medelålders mans apokalypsfantasier utan egentlig fakta. Författaren tar väldigt lätt på viktiga aspekter vid en längre kris och ger inga ingående beskrivningar. T.ex att det bara är att odla upp fotbollsplaner eller liknande. Gödsel hittar man i närmaste butik. Ingenting nämns om växtföljd, sådd eller skörd. Vapen och försvar däremot ges mycket utrymme samt hur man på bästa sätt kör bort flyktingar eller folk som behöver hjälp med vapenhot om det behövs. Läs hela recensionen

 3. Min synpunkt på boken.
  ShadowScoutSwede, 19 april 2019

  Tja jag får säga att jag är imponerad av hur väl skriven den är och jag är också glad att den har blivit översatt till svenska vilket är trevligt. Den informationen som han delar med sig är riktigt bra och det blev en riktig överraskning när jag började läsa den. Det här är definitivt en mycket bra bok som jag verkligen kan rekommendera er att läsa och jag kommer också att rekommendera den till mina vänner också.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jim Cobb