Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Agnes (del 3)
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2019-01-15
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
149 g
SAB
Hc
ISBN
9789177797593

Innan vi visste allt om varandra

(18 röster)  |   Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-01-15
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En roman om vänskap, svek, lögner och en gåta. Kan sanningen få dig att förlåta?

Agnes och familjen har äntligen kommit till ro efter flera år med motgångar. Livet börjar rulla på i ett efterlängtat tempo och alla barnen ser fram emot ett långt sommarlov.
När Vendela flyttar in i huset bredvid blir Agnes motvilligt nyfiken. Trots att hon fortfarande har svårt med tillit till nya bekanta efter Lisas svek, blir de snabbt goda vänner. Och även om middagarna är mysiga, pratstunderna trevliga och alla upptåg som de hittar på roliga, kan Agnes inte skaka av sig känslan av att den nya grannen döljer något.
Men att Agnes själv har egna hemliga tankar och en stor inre oro erkänner hon inte alls förrän det blir ofrånkomligt och allt måste fram i dagsljuset. När också mamma Gunnel beter sig konstigt och blir alltmer tystlåten, blir hela tillvaron till slut outhärdlig. Återigen snurrar livets hjul snabbare än vad Agnes hinner med och hon försöker förtvivlat lösa problemen som hopar sig.
Agnes och systern Cissi blir tvungna att till slut konfrontera sin mor och det visar sig att tystnaden döljer en gåta från det förflutna.

Innan vi visste allt om varandra är den fristående uppföljaren till storsäljaren Väck mig när det är över.

ANNE-LIE HÖGBERG (f. 1964) är bosatt i Bålsta utanför Stockholm. Efter en mångårig karriär inom ekonomi och administration är hon nu egenföretagare och skriver på heltid.

Det känns oförställt och autentiskt. Livet skildras som det är med medgångar och motgångar och det är lätt att känna igen sig i både händelser, men också tankegångar och resonemang. Jag gillar verkligen att läsa om hur Agnes och Vendela tänker och resonerar. Det bidrar till att man kommer så nära.
boktokig.blogspot.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Innan vi visste allt om varandra
 2. +
 3. Vindarna viskar ditt namn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vindarna viskar ditt namn av Anne-Lie Högberg (inbunden).

Köp båda 2 för 271 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Innan vi visste allt om varandra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig läsning

  Det är så mysigt och väldigt känslofyllt att vara mitt i den här boken, det finns en värme som går att ta på och en kärlek som är oundviklig. Det händer mycket hela tiden, det är relationer som bildas, tankar som snurrar, känslor som berör. Den oron som Agnes har för olika saker kan jag dock inte relatera till, men kan tänka mig att andra säkert har den och jag blir väldigt frustrerad och vill bara skaka om henne och ta bort den oron som inte hjälper att ha. Det är en bok som är spännande, in... Läs hela recensionen

 2. En enastående författare
  Elisabeth Skarin, 7 februari 2022

  Anne-Lie Högbergs böcker går inte att lägga ifrån sig, de är bladvändare av stora mått! Hela Trilogin om Agnes är enastående och i den ingår " Innan vi visste allt om varandra". "Vindarna viskar ditt namn " - den senaste fristående boken är lika fantastiskt bra! Anne-Lies relationsdraman i alla böckerna är så målande beskrivna, intressanta, spännande och något som alla kan känna igen sig i. Nu väntar jag med glädje och spänning på nästa utgivning framöver.

 3. En bladvändare som fångar och berör!

  Detta är den tredje boken om Anges och hennes familj. Denna bok berör mig mycket, precis som de två första. Agnes oro för att cancern ska komma tillbaka, de olustiga känslorna av att människor i hennes närhet döljer något och hennes rädsla för att Tobias ska lämna henne, ja allt känns så äkta, så på riktigt. Jag blir känslomässigt engagerad i hennes liv och skulle vilja sitta i hennes kök och lyssna och låta henne gråta ut mot min axel.

  Anne-Lie Högberg skildrar relationer och vardag... Läs hela recensionen

 4. Känslosam och gripande!

  En bok som jag inte kunde släppa när jag börjat läsa! Kände mig nyfiken och ville bara veta mer vad som skulle ske! Lättläst bok! 👌💖

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anne-Lie Högberg