Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Manon Bradshaw (del 1)
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2019-01-15
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Fredrika Spindler
Originaltitel
Missing, Presumed
Dimensioner
178 x 111 x 22 mm
Vikt
208 g
SAB
Hce
ISBN
9789177797661

Saknad, förmodad död

(39 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-01-15
59
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Manon Bradshaw är 39 år gammal, och även om hon är en respekterad medlem av poliskåren och älskar sitt jobb önskar hon sig ett helt annat privatliv. Manon är singel, längtar efter barn, och stämpeln desperat medelålders kvinna närmar sig. En sen kväll, efter ännu en katastrofal nätdejt, sätter hon som vanligt på polisradion för att låta dess bakgrundsljud vagga henne till sömns och hör ett meddelande som får henne att omedelbart bege sig till en förbryllande brottsplats.
Edith Hind student vid Cambridge och den vackra dottern till den kungliga familjens läkare har varit försvunnen i nära tjugofyra timmar. I hennes hem finns få ledtrådar: några blodstänk i köket, hennes telefon och nycklar som lämnats kvar, och den öppna ytterdörren utan tecken på åverkan. Manon förstår att fallet kommer att bli stort och att varje sekund är avgörande för om Edith kommer att hittas levande eller inte. Allteftersom sökandet utvidgas och trycket från media ökar, kommer fler av Ediths hemligheter fram: hennes krångliga kärleksliv, och hennes underliga beteende före försvinnandet.
Utan tydliga ledtrådar tvingas Manon använda sin skicklighet och intuition för att lösa fallet, och det hon upptäcker får chockerande konsekvenser, både för Ediths familj och för Manon själv.

Saknad, förmodad död är SUSIE STEINERS första bok om polisen Manon Bradshaw. Steiner har arbetat som journalist för The Guardian i över tio år och bor i London med man och barn. Boken har utsetts till en av årets tio bästa deckare av Wall Street Journal, vunnit The Guardians Book of the Year -pris och nominerats till årets kriminalroman i Storbritannien.

Språket är träffsäkert, intrigen fascinerande och pulshöjande och slutet kommer som en total överraskning.
Ingalill Mosander, Aftonbladet

en sträckläsning som håller mig nöjd och lycklig hela vägen
Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

Fin brittisk polisdeckare [ ] Intrigen är skicklig och överraskande, men det är gestaltningen som får berättelsen att lyfta.
Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Saknad, förmodad död
  2. +
  3. Ögonvittnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ögonvittnet av Anna Bågstam (pocket).

Köp båda 2 för 148 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Saknad, förmodad död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Engagerande
    ALP, 3 mars 2020

    Så spännande och samtidigt levande beskrivning av karaktärerna. Humor, sorg, glädje, man bryr sig om hur det går. Kan verkligen rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susie Steiner