Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Erik Sandström (del 1)
Utgivningsdatum
2018-10-17
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177797791
Levande död (e-bok)

Levande död E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2018-10-17

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Erik Sandström: 1

Det är midsommarafton och riktigt varmt. Gävle är förvandlad till en vacker sommarstad. En ung kvinna hittas inlindad i en filt på en trottoarkant. Hon har ett stickmärke i vänster armveck och minns inget från de två senaste dygnen. Ambulanssjuksköterskan Erik Sandström åker motvilligt dit för att hämta henne - snabbt och utan vidare eftertanke avfärdar han henne som en hopplös missbrukare.
Men det är något som inte stämmer. På sjukhuset upptäcker man skyhöga levervärden och i blodet finns spår av paracetamol, den verksamma substansen i flera vanliga smärtstillande mediciner. Kvinnan hämtas så småningom hem av sina anhöriga men avlider kort därefter på grund av en förgiftad lever.
Eriks vän, ordningspolisen Patrik Andréasson, kan inte släppa tanken på att någon kan ha fört bort den unga kvinnan och gett henne en överdos av paracetamol mot hennes vilja.
När en ung man kort därefter försvinner under liknande omständigheter kan Patrik inte låta bli att börja undersöka vad som kan ha hänt, trots att hans far, den kända kriminalkommissarien, avfärdat de båda fallen som olyckshändelser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mikael Ressem