Krigsstorm (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Röd drottning (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
654
Utgivningsdatum
2019-03-19
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
Originaltitel
War Storm
Medarbetare
Kaufman, Sarah Nichole (form)
Illustratör/Fotograf
Amanda Persky
Dimensioner
220 x 150 x 50 mm
Vikt
859 g
SAB
uHce
ISBN
9789177813576

Krigsstorm

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-03-19
259
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»En sprudlande fantasifull thriller, där romantik kolliderar med revolution, där makt och rättvisa duellerar. Otroligt spännande. Actionpackad. Omöjlig att lägga ifrån sig.« | USA TODAY

Fjärde boken i Röd drottning-serien:

I den fjärde och avslutande delen av Victoria Aveyards Röd drottning-serie har Mare Barrow lärt sig sin läxa: Hon har blivit förrådd för sista gången. Fast besluten att skydda sig själv och sina röda vänner står hon redo att en gång för alla krossa den silverregim som tvingat folket på knä i så många år. Men det är en kamp som hon inte kan vinna på egen hand. Ännu kontrolleras Norta av Maven Calore: en man besjälad av en övertygelse så stark att han är beredd att förgöra allt och alla som kommer i hans väg. De röda och blandblodiga måste resa sig, tillsammans. Och Mare behöver slåss sida vid sida med den man som krossat hennes hjärta, för att tillsammans störta Maven från hans tron. Detta är tiden då Mare slutligen måste stirra sitt öde i vitögat. Detta är tiden när kriget blåser fram, en tid när allt och alla sätts på prov, men när inte alla överlever.
I svensk översättning av Katarina Falk.

VICTORIA AVEYARD föddes i en småstad i Massachusetts, USA, och ägnade en stor del av sin uppväxt åt att fly till andra världar genom böcker och filmer. Hennes debutroman Röd drottning gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrättigheterna. Krigsstorm är den fjärde och avslutande delen av Röd drottning-serien.

»Fantastiskt världsbygge, temperamentsfulla karaktärer och våghalsiga vändningar i intrigen.« | THE GUARDIAN

»Perfekt för den som vill ha fantasy med övernaturliga förmågor, intriger och maktspel.« | BOKTYCKE

»Var jag helt uppslukad av boken? Ja. Kunde jag lägga ifrån mig den när jag väl började läsa? Nej. Betyg: 10 av 10.« | MIN FANTASYVÄRLD
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Krigsstorm
 2. +
 3. Kungens fånge

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kungens fånge av Victoria Aveyard (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Krigsstorm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och värdigt slut på serien
  Sara , 2 juni 2021

  Utifrån recensioner trodde jag att detta skulle vara den sämsta boken i serien men det tyckte jag verkligen inte att den var. Jag är inte så jättemycket för strider i böcker men tyckte dessa kändes spännande och framförallt överskådliga (vilket ofta är ett problem med så många karaktärer, hus och fejder). Tycker man fick ett värdigt slut på allas historier där säcken knyts ihop på ett snyggt sätt.

 2. Otroligt seg
  Tove, 30 maj 2021

  Personligen tyckte jag att boken var mycket seg. Boken hade inte heller behövt vara så lång som den var. Det förekom mycket onödiga delar som inte tillförde i berättelsen. Tyckte däremot om att man fick läsa från flera karaktärers perspektiv.

 3. Fantastisk bok!
  Bullens Bageri, 16 april 2021

  Mycket som händer och man får läsa från olika personers synvinkel. Inget riktigt avslutande slut men riktigt bra. Rekommenderar starkt till de som tycker om att läsa fartfyllt.

 4. En riktig besvikelse...
  Bookish Girl, 19 mars 2020

  Hade verkligen längtat efter att boken skulle komma ut på svenska. När jag sedan började läsa slängde jag den ifrån mig nästan direkt. Så extremt seg trots att jag läst 1/4. Eftersom den är den sista och den tredje boken och i princip slutade mitt i en händelse trodde jag att den fjärde även skulle börja så. Verkligen jätte tråkigt att denna bok blev så extremt dålig. Skummade sedan igen boken och även slutet var riktigt dåligt. Rekommenderar verkligen inte denna bok. Det räcker med att läsa de tre första.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Victoria Aveyard