Hantverkaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Florence Lovelady (del 1)
Antal sidor
439
Utgivningsdatum
2018-09-07
Förlag
Modernista
Översättare
Åsa Brolin
ISBN
9789177815082

Hantverkaren E-bok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-09-07

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Sharon Bolton när hon är som bäst. Suveränt välskriven, blodisande underhållning.« | The Guardian

Gripandet av begravningsentreprenören Larry Glassbrook blev startpunkten för Florence Loveladys lysande karriär inom det brittiska polisväsendet. Glassbrook dömdes för de bestialiska morden på tre ungdomar i den lilla staden Sabden i nordvästra England. Offren hade begravts levande, i kistor som Glassbrook själv tillverkat. Han erkände och fallet verkade lika glasklart som det var spektakulärt.
Trettio år senare är Larry Glassbrook död, och Florence återvänder till Sabden för att närvara vid begravningen och en gång för alla sätta punkt för den makabra historien. Men så börjar händelser ur det förflutna upprepa sig - på ett fasaväckande sätt.
Är det möjligt att Florence hade fel den där gången för många år sedan? Eller är det någonting annat, ännu mörkare, som nu satts i spel?
Sharon Bolton är tillbaka med en gnistrande välskriven gotisk thriller: Hantverkaren.

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, hör till Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare och är översatt till ett tiotal språk. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från Crime Writers" Association för sitt samlade författarskap. 2010 erhöll hon The Mary Higgins Clark Award för sin andra roman Awakening. Hon har även nominerats till The CWA Gold Dagger, The Theakston"s Old Peculier Prize och The International Thriller Writers" Best First Novel Award. Sharon Bolton är i dag bosatt i byn Chiltern Hills utanför Oxford.

»Lika ohygglig som fängslande.« | Sarah Hilary, författare till Inget annat mörker

»Skräckinjagande och gripande.« | Sabine Durrant, författare till En oskyldig lögn

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« | Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hantverkaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant men förutsägbar
    Jolen, 20 januari 2019

    En välskriven bok som ger läsaren underhållning och en insikt i svårigheter som de tidiga kvinnliga poliserna i UK möte under 60 talet. Dock så är personporträtten enkla och stereotypa och det var för enkelt att lista ut vem som var den "stora skurken". En bra bok för en längre flygning men ingen bok som man längtar efter att återvända till efter att man har lagt ner den för att äta middag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sharon Bolton