Stormarnas imperium (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Glastronen (del 5)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
717
Utgivningsdatum
2019-05-21
Förlag
Modernista
Översättare
Lottie Eriksson
Originaltitel
Empire of Storms
Dimensioner
216 x 145 x 50 mm
Vikt
945 g
SAB
uHce
ISBN
9789177816003

Stormarnas imperium

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-05-21
269
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Femte boken i Glastronen-serien

Den långa färden mot tronen har bara börjat för Aelin Galathynius. Lojaliteter har brutits och vunnits. Där gamla vänskaper har ruttnat växer nya fram.
Aelin har svurit trohet till prinsen vid hennes sida - precis som hon har gjort till det folk hon är fast besluten att rädda. Hon måste färdas långt, långt in i mörkret för att skydda de hon älskar. Samtidigt växer svarta krafter fram ur historiens fasor: krafter som står redo att göra allt för att ta över Aelins värld. Och den enda möjligheten till räddning, kan i själva verket innebära slutet på allt som Aelin håller kärt.
I den femte delen av Sarah J. Maas succéserie Glastronen måste Aelin bestämma sig för vad - och vem - hon är redo att offra för att förhindra att Erilea fullständigt faller samman.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hennes böcker har översatts till fler än 35 språk och sålt i över 9 miljoner exemplar världen över! En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat gjort Ray Donovan och Grey s Anatomy. Sarah J. Maas är även aktuell med bokserien Ett hov av taggar & rosor. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stormarnas imperium
 2. +
 3. Skuggornas drottning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skuggornas drottning av Sarah J Maas (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stormarnas imperium. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Längtar till nästa bok i serien kommer
  Annika de Klonia, 16 juni 2023

  Mycket välskriven bok som fängslar och gör att man genast vill läsa uppföljaren för att få veta hur det går för samtliga karaktärer.

 2. Bästa boken jag läst!!
  9(18)(14)1, 22 maj 2020

  Helt fantastisk bok som väcker mycket känslor. Jag både grät och skrattade medan jag läste. Sara J.Maas är ett geni som kommit på allt detta. Vilken fantasi! När du väl börjat läsa kan du inte sluta.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sarah J Maas