Hjälpredan för typ 1-diabetes : en hjälp för föräldrar, anhöriga och vänner till barn med typ 1-diabetes ; fylld med matglädje, råd och tips - allt för en enklare vardag (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (22.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-12-10
Förlag
Tukan Förlag
Illustratör/Fotograf
Stina Wirsén
ISBN
9789177830986
Hjälpredan för typ 1-diabetes : en hjälp för föräldrar, anhöriga och vänner till barn med typ 1-diabetes ; fylld med matglädje, råd och tips - allt för en enklare vardag (e-bok)

Hjälpredan för typ 1-diabetes : en hjälp för föräldrar, anhöriga och vänner till barn med typ 1-diabetes ; fylld med matglädje, råd och tips - allt för en enklare vardag E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2019-12-10
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hjälpredan en hjälp för föräldrar, anhöriga och vänner till barn med typ 1-diabetes. Fylld med matglädje, råd och tips. Allt för en enklare vardag.

Den här boken är skriven ur ett föräldraperspektiv. Här får man lära sig vad diabetes typ 1 är och hur den behandlas.

Du får ca 90 recept på mycket god, lättlagad och bra mat. Alla recept är kolhydratberäknade. Du lär dig också att själv räkna kolhydrater.

Hjälpredan är fylld med råd och tips om vad du bör veta när det gäller idrott, aktiviteter, kalas och fest. Du får även tips för skolan, inför resor och vad du bör tänka på när ett barn med typ 1 ska sova över hos kompisar. Du får veta vad du ska göra vid akuta situationer och mycket, mycket mer. Allt med ett syfte att göra vardagen enklare. Du möter underbara barn och unga och fantastiska föräldrar som berättar vad de lärt sig och hur de hjälper barnen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjälpredan för typ 1-diabetes : en hjälp för föräldrar, anhöriga och vänner till barn med typ 1-diabetes ; fylld med matglädje, råd och tips - allt för en enklare vardag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Resurs skola

  Ger en god inblick i både sjukvårdens kunskap samt familjernas perspektiv för blivande resursarbete i skolan.
  Goda råd och användbara tips jag kommer bära med mig vidare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Himla gott, himla bra

  Karolina Janson

  Himla gott, himla bra är en faktaspäckad kokbok med ett femtiotal supergoda recept. Här får 10-15-åringar en inspirerande och gedigen introduktion till kost- och näringslära och möjlighet till en bra förståelse för mat, måltider och hälsa. Mat spe...

 • Tillbaka till naturen

  Lotta Skoglund

  Har du koll på våra tio vanligaste trädslag? Kan du skilja mellan spår av hare och av mård? Hör du skillnad på en blåmes och en domherre? Om svaret är nej är du inte ensam. Trots att de flesta av oss har en längtan till naturen och gärna romantise...