Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2018-10-25
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
205 x 120 x 5 mm
Vikt
100 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc.03
ISBN
9789177854722

Känslosvall : Känslosvall

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-10-25
49 118 Du sparar 69 kr!
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Efter sin första diktsamling, Pieces of my heart (2017), som uteslutande handlade om kärlek, insåg Sanna Ivarsson att det finns så mycket mer i livet än just kärlek. Hon började söka bland sina gamla dikter och fann att många av dem inte bara handlade om kärlek, utan även om saker som självhat, ångest, självförtroende och drömmar. Detta inspirerade henne till att skapa ännu en diktsamling, som den här gången också skulle ge utrymme åt såväl kärlek som andra av livets känslor. Resultatet blev Känslosvall, en samling på 80 dikter skrivna från år 2015 och framåt. Boken är uppdelade i två delar: -Regnmoln-, där livets tyngre och sorgsnare delar kommer till uttryck, och -Rosenskimmer-, som tar sig an de små korn av hopp och glädje som vi på något sätt alltid lyckas hitta även när det ser som mörkast ut. Känslosvall är en hyllning till uttryckandet av känslor genom det skrivna ordet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Känslosvall : Känslosvall
 2. +
 3. Egenmäktigt förfarande : en roman om kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Egenmäktigt förfarande : en roman om kärlek av Lena Andersson (pocket).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Känslosvall : Känslosvall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ni som älskar dikter som berör, läs "Känslosvall"!
  Snezana Lindskog, 26 november 2018

  Ni som älskar dikter som berör, ska läsa "Känslosvall!
  "Till dem som får mig att känna allt det jag skriver om." Så lyder förordet till Sanna Ivarssons andra diktsamling "Känslosvall".
  Det var lätt att falla för "Känslosvall" Jag hittade många kvicktänkta och känsloladdade dikter, många aha upplevelser där jag kunde känna igen mig själv trots alla mina år. Känslan att resa tillbaka till ungdomsförälskelser och vad de gör med en. Där kärleken ibland känns som en gåva men ibland som en ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sanna Ivarsson