Havets hundar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vikingaserien (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-10-17
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177890713
Havets hundar (ljudbok)

Havets hundar Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-17

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Särken är svettig, ryggen ömmar och ögat gör ont. Hon ser sig omkring och lyssnar uppåt stigen. Det är alldeles tyst. Om Segg hade kommit efter henne, borde han ha varit ikapp nu, för han är en skicklig ryttare. Hon väntar ännu en stund, men allt är stilla. Försiktigt drar hon av sig kläderna, breder ut dem på en solvarm klippa och ställer skorna intill."

Mitt i natten vaknar Saga med bultande öga och sprucket ögonbryn. Hon måste fly. När hon ger sig av är det för att aldrig återvända.
Under sin flykt kommer Saga i kontakt med havshundarna - vikingatidens människohandlare. Och snart får Saga veta något omvälvande om sin egen bakgrund. Men kommer hon någonsin få reda på sanningen?

Havets hundar är första delen i en ny och dramatisk romanserie om vikingatiden. Boken är fylld av starka personporträtt och skildrar såväl spännande resor och äventyr som handel och vardag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Havets hundar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Historisk miljö.
    -, 3 maj 2023

    Enkelt berättad skönlitteratur med fina beskrivningar av historisk miljö och folkliv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Agneta Arnesson Westerdahl