Utloggad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2021-01-28
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789177892090
Utloggad (e-bok)

Utloggad E-bok

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-28

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Så länge trettioåriga Katie kan minnas har hon drömt om att bli författare. Tillsammans med tre väninnor har hon bildat kvartetten Skrivsystrar. De har lovat varandra att inte ge upp skrivandet förrän alla fyra är utgivna författare. Men medan vännerna skriver bästsäljare samlar Katie refuseringar på hög. Och hetsen på sociala medier gör knappast hennes sviktande självförtroende bättre.
När Katies frustration av misstag sprids på internet rasar hennes värld. Hon beslutar sig för att logga ut, både från den digitala världen och den verkliga. Först när mobiltelefonen tystnar och hon flyr London börjar hon inse vad som är viktigt i livet. Honlovar sig själv att aldrig mer skriva ett ord. Ett löfte som vore lätt att hålla om hon bara inte haft den den där hemliga berättelsen som pockat på att bli satt på pränt ända sedan hon var barn.
Utloggad är en humoristisk roman om drömmen att bli författare. Men är det värt att göra vad som helst för att bli publicerad? Finns det en risk att man tappar bort sig själv och vännerna på vägen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emme Lilly