Utloggad (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (189.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skrivsystrar (del 1)
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2021-02-01
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177892106
Utloggad (ljudbok)

Utloggad Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-01

Styckköp

142

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Så länge trettioåriga Katie kan minnas har hon drömt om att bli författare. Tillsammans med tre väninnor har hon bildat kvartetten Skrivsystrar. De har lovat varandra att inte ge upp skrivandet förrän alla fyra är utgivna författare. Men medan vännerna skriver bästsäljare samlar Katie refuseringar på hög. Och hetsen på sociala medier gör knappast hennes sviktande självförtroende bättre. När Katies frustration av misstag sprids på internet rasar hennes värld. Hon beslutar sig för att logga ut, både från den digitala världen och den verkliga. Först när mobiltelefonen tystnar och hon flyr London börjar hon inse vad som är viktigt i livet. Honlovar sig själv att aldrig mer skriva ett ord. Ett löfte som vore lätt att hålla om hon bara inte haft den den där hemliga berättelsen som pockat på att bli satt på pränt ända sedan hon var barn. Utloggad är en humoristisk roman om drömmen att bli författare. Men är det värt att göra vad som helst för att bli publicerad? Finns det en risk att man tappar bort sig själv och vännerna på vägen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Utloggad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättlyssnad
    -, 27 maj 2023

    Bra och lätt stt lyssna på när man inte kan sova.

  2. Helt okej feelgood
    -, 28 maj 2022

    Den börjar verkligen bra, trodde också det var en brittisk författare. Och den saknade den typiskt sockriga känslan som många böcker i genren har. Men efter att Katie lämnat sitt liv bakom sig står boken och stampar lite, tappar i tempo. Därefter blir den förutsägbar och lika sockrig som andra feelgood.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lilly Emme