Hemligare kan ingen vara (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (131.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Begravningsbyrån Tranan (del 5)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2020-08-06
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177892281
Hemligare kan ingen vara (ljudbok)

Hemligare kan ingen vara Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-08-06

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det har återigen blivit höst i Tranås och Sandra har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och bestämt sig för att stanna kvar på begravningsbyrån Tranan. Nu är hon delägare i det anrika familjeföretaget och livet börjar falla på plats. Men när personalstyrkan växer blir det trångt på kontoret. Ska de tvingas flytta?

När Sandra en dag hittar en mystisk portfölj vänds tillvaron uppochner. Och när ett av byråns värsta uppdrag genom tiderna inte visar sig vara avslutat undrar Sandra om hon ändå inte fattat ett förhastat beslut. Kanske skulle livet trots allt vara enklare någon annanstans? Tur då att kärleken åtminstone tycks vara problemfri. Men när relationen djupnar dyker nya frågor upp. Var ska hon och Christoffer fira jul? Och svärföräldrarna, står hon ut med dem?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hemligare kan ingen vara. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kul att åter träffa personalen på Tranan
  -, 11 september 2020

  Tycker att böckerna om Tranan är mysiga, men stör mig tyvärr lite på inläsaren.

 2. En bok att försvinna bort i
  Kim M. Kimselius, 22 augusti 2020

  Nya begravningsbyrån Tranan är en serie av Ewa Klingberg som har fängslat mig. Så även denna bok, även om den inte var lika stark som de tidigare böckerna.

  Begravningar, hemligheter och en mystisk portfölj håller Sandra igång på begravningsbyrån där hon är delägare. Ibland känner hon det som hon har gjort ett misstag, det är många bollar att hålla i luften och hon är osäker på personalen. Vad har de för hemligheter för henne?

  En härlig bok att försvinna bort i!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ewa Klingberg