Den konserverade änkan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (375.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2020-11-11
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177893073

Den konserverade änkan Ljudbok

(23 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-11

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är höst år 1779 i Stockholm. Sara ligger förvirrad kvar i sängen efter bröllopsnatten med sin dubbelt så gamle make, den store möbelkonstnären Georg Haupt. Föga anar hon då att hon bara fem år senare är änka, har sju barn och ensamt ansvar för den berömda verkstaden.

Påtryckningarna att hon ska gifta om sig - bli konserverad - hopar sig. Hennes ivrigaste uppvaktare är också den man hon fruktar mest, en man som inte skyr några medel i sin jakt på att ta över verkstaden. Ska Sara lyckas stå emot honom och det mäktiga skrået?

Den konserverade änkan är en historisk roman om kärlek, möbelkonst och kvinnors livsvillkor under gustaviansk tid. Med mustigt språk och högt tempo skildrar Hélène Gullberg verkliga personers oberättade öden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den konserverade änkan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Historisk roman
    -, 18 april 2022

    Spännande historia om personer som funnits på riktigt. Ny författare för mig men jag kan läsa fler böcker av henne i framtiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hélène Gullberg