Ondskans pris (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (473.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Douglas Palm (del 1)
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2020-09-22
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177894544

Ondskans pris Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Våren 1945 ligger Europa i ruiner. Till Malmö anländer tiotusentals flyktingar som på olika sätt har drabbats av ondskan i de nazistiska förintelselägren. Den svenska folkhemsidyllen öppnar famnen för dem, men även här lurar ondskan.
En av flyktingarna hittas brutalt mördad bara timmar efter ankomsten. Mordet får oanade konsekvenser och det svenska folkhemmets välkomnande famn visar allt fler sprickor i sin fasad.

Kriminalöverkonstapel Douglas Palm får det svåra fallet på sitt bord. Hans hårt prövade hustru Anna blir också inblandad, liksom den vidlyftige journalisten Torsten Jonnervik. Flyktingarna Josef och Sofia plågas av sina minnen och inte ens i fredens Sverige kommer de undan sitt förslutna.

Ondskans pris präglas av trovärdiga och fascinerande kunskaper om svensk historia, starka personporträtt och fantastiska miljöskildringar.
Boken är första delen i bokserien om Douglas Palm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ondskans pris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Malmöhistoria från krigsåren
    -, 11 december 2022

    Intressant att följa när de rör sig runt i gamla Malmö. Brotten och dess upplösning var inte så bra som en utmärkt kriminalare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Set Mattsson