Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (294.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bokhandeln för ensamma hjärtan (del 3)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-04-27
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177894919

Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan Ljudbok

(14 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-04-27

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den tatuerade, rosahåriga Nina väljer alltid fel killar. Hon hävdar bestämt att sann kärlek består av våldsam passion och eldiga meningsutbyten. Att nöja sig med något mindre finns inte på kartan.
Trots att hon svept åt höger i åratal på dejtingappen, har mötena bara resulterat i misslyckade kvällar och ytliga förbindelser. Nina är inte ett dugg närmare att hitta den stora kärleken.
Så när en man från det förflutna kommer in i bokhandeln vet Nina att hon inte har något att frukta. Noah var den nördigaste killen i hennes skola, och har som vuxen man blivit en trist kostymnisse uppslukad av sin iPad. Nina inser besviket att Noah, med sina välpressade byxor, aldrig kommer att skapa några trumvirvlar i hennes hjärta. Men mötet visar hur lite Nina egentligen vet om tuffa killar, affärsanalytiker - och sitt eget bultande hjärta ...
Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan är den efterlängtade tredje delen i Annie Darlings omåttligt populära serie om bokhandeln i Bloomsbury. Det är en charmig och romantisk feelgood-karamell i härlig Londonmiljö som kommer att uppskattas av läsare som gillar böcker av Lucy Diamond och Jenny Colgan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annie Darling