Äldreboendet Pärleporten (e-bok) Äldreboendet Pärleporten
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kvarteret Kronan (del 3)
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2022-11-07
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177896197
Äldreboendet Pärleporten (e-bok)

Äldreboendet Pärleporten E-bok

Kvarteret Kronan, del 3

E-bok,  Svenska, 2022-11-07

Styckköp

69 95 Du sparar 27%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
På äldreboendet Pärleporten känner Vera Liljeqvist att hon vid 87 års ålder äntligen har hittat hem, även om hela huset är i behov av renovering. Ledningen tycker inte att problemen är akuta, så Vera och hennes vänner gör det bästa av situationen. De pysslar i växthuset, fikar nybakta saffransbullar och dricker specialkryddad snaps. Tills en dag, när en råttinvasion ställer allt på ända. Då sätter de boende ner foten - nu flyttar de!

För att lugna de åtta hyresgästerna fortsätter vårdbiträdet Birk att repetera årets luciatåg mitt i flyttkaoset. Vera inser att cheferna döljer mer än bara mögelfläckar och om hon inte avslöjar deras planer kan julen - och resten av hennes liv - ödeläggas. Den neurotiske Birk, som lindrar sin ångest genom överdriven renlighet, blir hennes medhjälpare. Hans hjärta bankar trots allt för tryggheten och den familjära känslan på Pärleporten.

Sara H. Olsson och Lilly Emme fortsätter serien om kvarteret Kronan med ytterligare en varm och härlig feelgoodroman om vänskap över generationsgränserna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna