Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kvarteret Kronan (del 2)
Antal sidor
251
Utgivningsdatum
2022-03-21
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
217 x 143 x 22 mm
Vikt
392 g
SAB
Hc
ISBN
9789177896692
Månas kristallbod (inbunden)

Månas kristallbod

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-03-21
204
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Solveig Brygge är en succéförfattare. Men hon saknar något i sitt liv: en sann vän. Hur mycket hon än försöker verkar det inte som att hennes kontaktförsök riktigt når fram. Hennes förläggare uppskattar inte alls att få en yogafontän i present, och grannen blir bara upprörd när Solveig vattnar blomman i trapphuset med kristallvatten.

En dag uppenbarar sig en ny möjlighet i Kvarteret Kronan. Måna, som driver kvarterets kristallbod, ber Solveig att ta över som butikschef medan hon letar efter kärleken i Tibet. Det är en smula oväntat, men Solveig är ju trots allt stamkund.

I butiken arbetar sedan många år Dennis, en hårdrockare med stenkoll på allt från bergskristaller till bokföring. Solveig för Månas livsverk vidare med mycket hjärta men inte lika mycket hjärna. Tyvärr blir Dennis, som hade hoppats på att själv bli butikschef, inte den kollega och vän som Solveig hade väntat sig. Avundsjukan får honom att ändra en aning i Solveigs horoskop. Det lilla sabotaget leder till en härva av missförstånd, bortsprungna katter och uteblivna fikastunder.

Serien om det mysiga kvarteret Kronan fortsätter med en varm berättelse av författarparet Sara H. Olsson och Lilly Emme om längtan efter att passa in. Bland dofterna från eteriska oljor och rökelsepinnar ställs frågor om gemenskap och ensamhet. Vad händer med en människa som inte har några vänner?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Månas kristallbod
 2. +
 3. Argbiggornas antikvariat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Argbiggornas antikvariat av Frida Gråsjö (inbunden).

Köp båda 2 för 396 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Månas kristallbod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig feelgood
  veronicas_bok_bak_liv, 23 april 2022

  Succéförfattaren Solveig Brygge är världens ensammaste, hur mycket hon än försöker knyta band till andra så blir det fel. En dag får hon möjlighetheten att driva Månas kristallbod och bli chef. I butiken arbetar hårdrockaren Dennis som har stenkoll på allt från kristaller till bokföring och han hade tron att han skulle få driva butiken. Relationen mellan Solveig och Dennis blir inte som väntat - missförstånd och härvor leder till missförstånd.

  Att åter få komma tillbaka till Kvarter... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna