Offervilja (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (240.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Värnamord (del 3)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2022-07-25
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177899679

Offervilja Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-25

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Journalisten Niklas får allt fler frilansjobb från lokaltidningen i Värnamo, vissa mer spännande än andra. Motvilligt bevakar han ett trädgårdsfynd i form av en nedgrävd pistol. Men när vapnet tycks höra ihop med det sista olösta fall som hans pappa lämnade efter sig vaknar nyfikenheten till liv. Niklas börjar nysta i fallet. År 1967 utsattes stadens största bank för ett våldsamt rån. Kan vapnet i Rakels gamla trädgård ha med bankrånet att göra? I hopp om att ta reda på mer om rånet påbörjar Niklas sina efterforskningar och hamnar mitt i stadens livliga frikyrkorörelse. Han får en känsla av att det döljer sig en och annan hemlighet innanför kyrkans väggar.

När Niklas dotter Tuva råkar ut för en bilolycka och det visar sig att hon har utsatts för sabotage blir Niklas milt sagt oroad. Inte minst då det framkommer uppgifter som kopplar ihop olyckan med Niklas fall...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Offervilja. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk underbar bok. Med ett slut, fint.
    -, 27 mars 2023

    Fin.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ewa Klingberg