Varma scones och vilsna katter (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kattcaféet (del 1)
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2022-08-16
Förlag
Historiska media
Översättare
Ingmar Wennerberg
ISBN
9789177899723

Varma scones och vilsna katter E-bok

Kattcaféet, del 1

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2022-08-16

Styckköp

95
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När katten Molly förlorar sin älskade matte rasar hennes värld. Hon tvingas flytta till ett tillfälligt hem som hon delar med tre katthatande hundar. Molly bestämmer sig för att hon är värd en bättre framtid och tar saken i egna tassar.

När Molly kommer till det lilla samhället Stourton har hon förlorat allt hopp om att finna ett nytt hem och tar sin tillflykt till de mörka gränderna. Det är där Debbie och hennes dotter hittar katten och tar henne med in i värmen. Liksom Molly är de främlingar i byn och försöker desperat få sitt nyöppnade café att bli lönsamt. Inte blir saken enklare av att en av byborna har bestämt sig för att nykomlingar inte är välkomna - särskilt inte fyrbenta. Debbie måste snart välja mellan Molly och caféet. Men kanske finns en lösning inom räckhåll. Kan Debbie och Molly tillsammans skapa ett unikt koncept för caféet och få lyckan att vända?

Varma scones och vilsna katter är en hjärtevärmande feelgood-berättelse om beslutsamhet och vänskap, som delvis är skriven ur kattens perspektiv. Det är den första boken av två om Molly. Man kan inte annat än älska den charmiga lilla huskatten!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Melissa Daley