Varma scones och vilsna katter (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (212.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kattcaféet (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2022-08-16
Förlag
Historiska media
Översättare
Ingmar Wennerberg
ISBN
9789177899730

Varma scones och vilsna katter Ljudbok

(15 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-16

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När katten Molly förlorar sin älskade matte rasar hennes värld. Hon tvingas flytta till ett tillfälligt hem som hon delar med tre katthatande hundar. Molly bestämmer sig för att hon är värd en bättre framtid och tar saken i egna tassar.

När Molly kommer till det lilla samhället Stourton har hon förlorat allt hopp om att finna ett nytt hem och tar sin tillflykt till de mörka gränderna. Det är där Debbie och hennes dotter hittar katten och tar henne med in i värmen. Liksom Molly är de främlingar i byn och försöker desperat få sitt nyöppnade café att bli lönsamt. Inte blir saken enklare av att en av byborna har bestämt sig för att nykomlingar inte är välkomna - särskilt inte fyrbenta. Debbie måste snart välja mellan Molly och caféet. Men kanske finns en lösning inom räckhåll. Kan Debbie och Molly tillsammans skapa ett unikt koncept för caféet och få lyckan att vända?

Varma scones och vilsna katter är en hjärtevärmande feelgood-berättelse om beslutsamhet och vänskap, som delvis är skriven ur kattens perspektiv. Det är den första boken av två om Molly. Man kan inte annat än älska den charmiga lilla huskatten!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Varma scones och vilsna katter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ljuvlig bok
  Ellie, 31 oktober 2023

  Väldigt mysig bok och med en berättelse från hur katter kanske tänker.

 2. Katten Molly
  -, 9 november 2022

  Mysig, finstämd berättelse om katten Molly. Inte ett öga torrt :)

 3. Mysig
  -, 19 oktober 2022

  Annorlunda grepp att låta katten berätta. Som kattägare känner man igen deras beteende. Tycker det var en trevlig feelgoodbok.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Melissa Daley