Bokförlaget Gyllendufva (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Kvarteret Kronan (del 1)
Antal sidor
274
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789177899907
Bokförlaget Gyllendufva (pocket)

Bokförlaget Gyllendufva

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-04-19
47
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Skruvad skildring av böckernas värld

Gunilla von Schmeeren är nybliven änka och har ärvt sin makes anrika bokförlag Gyllendufva, som trots prestigefylld utgivning lider av stora, ekonomiska utmaningar. Om situationen inte vänder inom åtta månader kommer hon att tvingas att sälja företaget för att betala banken. Gunilla bestämmer sig för att anställa den erfarna förläggaren Petra, och tillsammans jobbar de för att få förlaget på fötter. Men kommer de att få tag i den lysande debutanten som inte svarar på mail? Kommer den bittra agenten göra allvar i sina hot om stämning? Och kommer de att ha råd att ställa ut på Bokmässan?

Bokförlaget Gyllendufva är den färgsprakande inledningen på serien om kvarteret Kronan, ett mysigt område i Huvudstaden där butiker och företag kanske drivs lite okonventionellt, men med stort hjärta. I denna skruvade, humoristiska skildring av böckernas värld får läsaren följa med till ett traditionellt förlag som plötsligt får två påhittiga kvinnor i toppen. Hemligheter avslöjas och vänskapsband knyts när författarna Sara H. Olsson och Lilly Emme tar sig an bokbranschen i detta kärleksbrev till feelgoodgenren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokförlaget Gyllendufva
  2. +
  3. Månas kristallbod

De som köpt den här boken har ofta också köpt Månas kristallbod av Lilly Emme, Sara H Olsson (pocket).

Köp båda 2 för 126 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bokförlaget Gyllendufva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd
    Mattias Timmrud, 30 mars 2023

    Fartfylld med en stor portion humor. Avsnittet från Bokmässan är underbar. Förvecklingar och intressanta personer, som en komediserie i litterärt format.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna