Terapeuten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-12-16
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Lotta Eklund
ISBN
9789177952510

Terapeuten E-bok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-12-16

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den unga psykologen Sara driver en privatpraktik för ungdomar från ett kontor ovanpå garaget i den stora, ärvda villan hon håller på att renovera med sin ambitiösa överarbetade arkitektman Sigurd.

Men det går trögt med både jobb och renovering och en dag lämnar Sigurd ett svårtolkat meddelande på Saras telefonsvarare för att sedan försvinna. Det gamla halvfärdiga huset känns långtifrån tryggt. Föremål försvinner och dyker upp igen, och är det fotsteg Sara hör från vinden om natten?

Terapeuten är en laddad, oförutsägbar spänningsroman om att vara vilsen i livet, om felval och förödande självbilder. En berättelse där inget är vad det ser ut att vara. Helene Flood hyllades enhälligt av kritikerna som en förnyare av spänningsgenren när debuten Terapeuten gavs ut i Norge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Terapeuten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven spänningsroman
  Britta Homer, 16 november 2020

  Mycket spännande bok! Den är också intelligent och välskriven. Sträckläste den och identifierade med huvudpersonen. Hoppas det kommer fler av samma författare!

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 februari 2020

  Spänningsromanen Terapeuten är den norska psykologen Helene Floods första roman för vuxna. Och det var en mycket bra deckardebut, tycker jag.

  Boken är välskriven och lättläst. Den är mystisk och spännande. Och den är helt oförutsägbar med vändningar jag inte alls hade förutsett.

  Jag rekommenderar varmt boken. Och hoppas på fler liknande böcker av författaren.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Helene Flood