Geiger (e-bok) Geiger
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sara Nowak (del 1)
Utgivningsdatum
2020-02-25
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177952831
Geiger (e-bok)

Geiger E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-02-25

Styckköp

39 59 Du sparar 34%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När hon vinkar av barnbarnen ringer den fasta telefonen. Ur luren kommer ett ord, Geiger. I decennier har hon vetat att detta skulle kunna ske och allting gungar till. Hon vet vad det innebär, letar fram vapnet, skruvar på ljuddämparen och smyger fram bakom sin man och sätter mynningen vid hans tinning. Sedan trycker hon av. Mordet i Bromma är inte ett fall för Sara Nowak. Men hennes poliskollega vet att Sara känner de drabbade, de tillhör hennes uppväxt, och därför behövs hon. Sara trotsar reglementet och kliver in i utredningen, ett förmörkande förflutet intar henne och kastar in henne i en förödande plan som väntat i en evighet på att få iscensättas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Geiger. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 14 mars 2020

    En riktigt spännande debut av författaren Gustaf Skördeman. Spioner, kalla kriget, intriger, familjerelationer i i en härlig blandning. Och boken tog oväntade vändningar och var inte på något sätt förutsägbar.

    Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gustaf Skördeman