K (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
267
Utgivningsdatum
2020-03-03
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form)
Dimensioner
180 x 110 x 17 mm
Vikt
150 g
SAB
Hc
ISBN
9789177952916
K (pocket)

K

(21 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-03-03
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
K Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Katarina Frostenson: K är berättelsen från en tid i landsflykt undan förföljelse och förtal, i november 2017 till maj 2018. Utifrån händelser under färdens gång reflekterar K , i samtal med olika resekamrater, kring en kabal, kring kollektiv, kriser, kamp och stor kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. K
 2. +
 3. F : en färd

De som köpt den här boken har ofta också köpt F : en färd av Katarina Frostenson (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av K. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vad är ett namn?
  XXX, 24 februari 2021

  Eller vem kastar den första stenen i glashuset? Du? Malcolm X?, (som fortsatte doktor Kings dröm fast på ett annat sätt), pseudonymer eller alias Smith and Jones. Vem har rätten att smutskasta ditt namn. Det är kanske så mycket att du byter namn och identitet. Ömsar skinn.
  Den laviniserarde lavinen är som lavemang för tyckareliten. Kvinnan på det moderna lilla förlaget, X, blir klappad på rumpan. Och det stora, jättestora, ja rent av megastora förlaget, X, känner inte igen sina egna för... Läs hela recensionen

 2. En skildring som griper tag
  Maria , 9 november 2020

  En stundtals plågsam skildring av att hur det kan kännas att slitas upp med rötterna ur det sammanhang där man har sin trygghet. Om att falla från en upphöjd position i kulturlivet till att snudd på bli en paria.

 3. Vackert och berörande
  Gerd Grip (Värmdö), 3 september 2020

  Det här blev en oväntat positiv läsupplevelse för mig. Litteratur på hög nivå som är bildande men också utmanande. Är djupt imponerad över hur K förmedlar sina känslor av svek, besvikelse, smärta och kärlek på ett snarare litterärt sätt än privat. Så vackert och berörande. En bok som lämnat bestående intryck hos mig.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Katarina Frostenson