Den italienska olivlunden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hälsningar från
Utgivningsdatum
2021-07-05
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Cecilia Franklin
ISBN
9789177954378
Den italienska olivlunden (e-bok)

Den italienska olivlunden E-bok

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-07-05

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Du kan köpa nästan vad som helst på nätet numera. Ruthie Collins råkar köpa en italiensk gammal gård. Samtidigt som hon kämpar mot en revirbevakande get och svåra regnskurar bara för att lyckas komma in genom dörren på gården så ringer hennes expojkväns ord i öronen. Hon är dum, impulsiv och ansvarslös.

Men Ruthie tänker inte ge honom rätt, hon ska skapa sin drömtillvaro, kosta vad det kosta vill. Först måste hon bara bli vän med sin temperamentsfyllde granne, Marco Bellanouvo och hans familj. Och därefter kvarstår endast den lilla detaljen att hon ska lyckas ta hand om en hel olivodling. Men när årstiden växlar och det är dags att sätta nya plantor kommer både oliver och kärlek att växa i medelhavsvärmen.

Den italienska olivlunden är en charmig historia om en kvinna som går sin egen väg och hittar lyckan där hon minst anar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den italienska olivlunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig berättelse
    Bibbi , 21 juli 2022

    Roligt att få veta mera om olivodlingar samtidigt som historien framskrider med många roliga händelser! Har nyligen läst flera böcker av författaren och rekommenderar henne.

  2. Den är bra men inte mer
    Malva, 8 juli 2022

    Jag väntar mest på att det ska hända något, efter över 200 sidor går den liksom på tomgång. Det är mest ältande. Om samma saker. Det är synd, för det är synnerligen en intressant historia/berättelse. Mera schwung i berättarkonsten hade heller inte skadat. Trivsam, lättsam. Men trög.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jo Thomas