Någon annans tidsfördriv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-06-10
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177955153
Någon annans tidsfördriv (e-bok)

Någon annans tidsfördriv E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-06-10

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den goda nyheten är att Petter har potential att bli en perfekt pojkvän. Den dåliga nyheten är att han inte existerar, men det vet inte Doris om. Än. När han inte dyker upp till deras första dejt börjar hon ana oråd och snart visar det sig att hon inte är den enda han lurat via olika dejtingappar. I jakten på Petters riktiga identitet tar Doris hjälp av sociala medier och startar ett kvinnligt hämndkollektiv med syfte att avslöja honom en gång för alla.

Samtidigt tvingas hon hantera sin krångliga familj hemma i Värmland. Familjen är dock inte krångligare än de oregerliga deltagare hon tampas med i jobbet som pressansvarig för skandalsåpan Château Amore. Säsongen, som beskrivs som den sjukaste någonsin, innehåller allt från fuskanklagelser och homofobi till en dramatisk final som också får förödande konsekvenser för Doris egen framtid.

Någon annans tidsfördriv är en samtida, smart och medveten underhållningsroman. En hyllning till chic lit-genren, som inte väjer för att skrapa rejält på den glamourösa storstadsytan. Ann Edliden (f. 1984) jobbar som kultur- och nöjesjournalist på TT Nyhetsbyrån i Stockholm. Hon kommer från Karlstad, där hon en period drev egen vintagebutik, och har jobbat på Sveriges Radio, SVT, Aftonbladet och Expressen. Någon annans tidsfördriv är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Någon annans tidsfördriv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven feedlgoodroman!
    Malena , 4 juli 2021

    Välskriven, rolig och varm feelgood-roman! Rekommenderas absolut till lata dagar i hängmattan, skrattade ofta gott och högt. Det enda jag saknar för att ge den sista stjärnan var en slags utveckling hos Doris. Det hade varit uppfriskande om hon haft något annat mål i livet än att hitta kärleken, plus gärna någon katharsis på slutet. Annars mycket rolig och träffsäker samhällsskildring av dagens ytliga Instagram-värld där jakten på likes överträffar verkliga upplevelser.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann Edliden

  • Dör för dig

    Ann Edliden

      Tess Dunckel har kämpat hårt för att bli Sveriges största influencer. Om man med kämpat hårt menar växt upp på Östermalm med kända kulturföräldrar. Hon har bloggat sedan hon var 16, driver sminkmärket Belle Face och är redo för nästa naturl...